keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

15. Photos, photos..


Ensinnäkin näin alkuun, kiitoksia uusille lukijoille! Ja kiitoksia myös kommenteista, muistakaahan myös nämä "luin" yms.-jutut niin painakaahan niitäkin niin tiedän, että onko postauksia luettu. ;>





Tänään oli sitten pitkästä aikaa estepäivä. Leksalla oon kerran tänä talvena vaan hypänny, ollaan vähän nyt yritetty sileellä panostaa, mutta eipä nyt oo huimia tuloksia tullu. Suunnittelin, että menen Helppo C'eehen (kääks, mun ekat koulukisat o.o) 1.4. kun järjestetään kisat meidän tallilla. Samana päivänä on myös estekisatki niin siellä aattelin ehkä sen 70 cm mennä jos alan nyt reenaamaan, muuten 50 cm. Nyt menee vähän ohi aiheen, mutta pakko sanoa, että oon aivan rakastunu niihin Susu-paloihin, ne on aivan iiiihhaaania (suklaafriikki).
Leksa vähän aina innostuu ton muodon kanssa.... :>

Noniin nyt kuiteski asiaan eli hypättiin Hannan ja Limpun kanssa. Verkattiin jollakin pikku ristikolla molempiin suuntiin. Sitten tultiin pitkällä sivulla olevaa noin 50 cm pystyä muutaman kerran ja sitten Sanni nosti sen 60 cm ja sitäki tultiin muutaman kerran. Leksa meni tosi kivasti vähän ehkä tahmee ja en saanut esteen jälkeen ratsastettua kunnolla eteen ja loppu aina vähän töksähti. Jouduin siis menemään ilman satulaa.

Ilme..


perus... :D
Vielä kun ravissakin malttais mennä nätisti...
Kun oltiin hypätty käytiin loppuverkaksi hiittisuoralla ravailemassa. Sieltäki muutama kuva. Kiitoksia Sannille, joka suostui kuvaan mun kameralla! :>

Leso & Limppu <3
:)


<3

Kun tultiin hiittiruoralta, Hanna vei Limpun talliin ja minä jäin Leksan kanssa oottelemaan pihalle, kun kokeiltiin sitten mennä kakspäällä. Leksalla ei olla vissiinkään ennen menty kaks ratsastajaa selässä, joten jännitettiin sit vähäsen että mitä se sanoo. Leksa kuitenki oli tosi rauhassa ja käveli ku pyydettiin. Mentiin tarhojen ympäri käynnissä. Sit kehuttiin Lesoa ja alas selästä.



Hihhihiii..

Sitten tässä jotain kuvia ku vielä tallissa höpöteltiin jotain Leksan kanssa. Saa nauraa! :D

Huomatkaa putipuhdas karsina kun siivosin sen aamulla pohjia myöten.
Leksa päätti käyä pienen mutkan tallikäytävällä, tässä palautus omaan karsinaan (huomatkaa mun käsi :D)
Leksa haluaa ompun.
Tää bloggeri ei lisää jostain syystä enempää kuvia. No säästetään jotain ens postaukseen. 

6 kommenttia:

  1. Olipa taas kivaa postausta ja kivoja kuvia! :D
    Niii ja hei siitä bannerista nii jos laittasit siihe jonku Ella ja Roby tekstin nii ois jees :))

    VastaaPoista
  2. Ihana tämä postaus , paljon kuvia ja muutenkin tykkään kirjoitus tyylistäsi ! (--:

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva toi ensimmäinen kuva! :----D Ja ihania kuvia muutenkin (---:

    VastaaPoista
  4. Joo, Leksa halus vähän viilentää päätä. :DD Kiitos!

    VastaaPoista