tiistai 17. tammikuuta 2012

10. » Kouluponi ;) «

Torstaina, oli tunti. Kävin eka vähän hiittisuoralla ravailemassa ja edellisenä päivänä oltiin käyty maastossa Hannan ja Limpun kanssa. Leksa oli tosi "mielyttämishaluinen" kun turhat virrat oli jäänyt maastolenkille. Aluksi vähän taivuteltiin ravissa hevosia volteilla ja annoin Leksan mennä aika kevyellä tuntumalla, että se pysyisi rentona. Jos sen ottaa heti tosi lyhyelle ohjalle ja alkaa lyhentään niin se menee helposti tosi jännittyneeks ja alkaa panikoia ja hätiköidä ja rytmi lähtee ravista kokonaan (mikä rytmi? ;)) Nosteltiin sitten laukkoja Leksan kanssa oikeeseen, kun muut teki vastalaukkoja. Leksalle on ollut tosi vaikea nostaa oikea laukka, esteen ja puomin päältä se kyllä yleensä nousee, mutta tasaselta sitten vaikeempi homma. Puomin päältä nousi sitten laukka tunnilla ja tyytyväinen olen. Tänä talvena ois tarkotus toi oikea laukka saada kuntoon.

Sunnuntaina, menin koulua ja ratsastin varmaan reilustikkin yli tunnin. Leksa oli alussa vähän kankee, vänkäs vaan lapa edellä. Menin voltilla ravia kumppankin suuntaan ja välillä tein etu- ja takaosa käännöksiä ja Leksallekkin tuli hiki, lopussa se meni ihan nätisti eteenalas ja rentoutu. Nostin myös laukkoja oikeeseen ilman puomeja ja viidenneltä yritykseltä onnistui! Vitsi oon ylpee ponista. ;)

Tänään , menin riimunnarulla ja päitsillä jonku vartin ja Leksa otti kivat lähöt vanhan kentän nurkasta ku oli muutenki ihan pöhkönä ku oli enemmän pakkasta. Kävin sitten laittaan suitset ja Hannakin kävi Leksan selässä. Köpöteltiin vaan vähän ravia ja menin sitten muutaman kierroksen väärinpäi selässä, kiltti Leso ku ei tee mittään vaikka mitä pomppis siellä selässä. ;)

Kuvia ei ole, mutta laitan pari kuvaa taas Lunasta ku ei oo nyt muutakaan. (Luna = enoni koira, oli meillä viikonloppuna yötä)
Temppu: Kova sana (haukkuu)

Söpis <3
Temppu: Kymppi, ei näy tässä ihan kokonaisuudessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti