sunnuntai 8. tammikuuta 2012

9. » You Da One « ♫ ♪

 
 ♫ ♪....♫ ♪....♫ ♪
Äiti ja Leku.


Eilen, lauantaina olin tallilla ja ratsastin Lekulla. Äitikin kävi ratsastamassa Lekulla, vähän ravas ja muuten sitten käveli, Leksa meni hienosti, vaikka äiti kävi viime talvena viimeksi hevosen selässä. (Ratsastanut nuorempana)
Menin Lekulla ensin siirtymiä ja kävin sitten laittamassa suojat jalkaan ja tein pienen pystyn, ehkä joku 60 cm korkeimmillaa ja hyppäsin sitä pari kertaa, Leksalle vähän mielenvirkistystä ku ei olla piiiiitkiin aikoihin hypätty. Tässä vähän kuvia.
Pikkuveljeni, Matias the kypäränkantaja, edessä minä ja Leso. :D

Vähän hyppeli herra kaukaa. :D

Äiti ja Leku. :)
Minä ja Leksa.













Kävin myös lopuksi hiitisuoralla vähän päästelemässä. Eli menin patkan laukkaa ja sit vähän reippaampaa ravia, muutaman kerran lyhyen hiittisuoran päästäpäähän. Tulihan Leksalle ainakin hiki.

 Jos jotakin kiinnostaa niin kerron Leksan ruuasta. ;D
Aamu: reilu litra kauraa.. ja porkkanoita tai omenoita.

Ilta: n. litra kauraa, desi kivennäistä, ripaus suolaa ja porkkanoita tai omenoita. ;)
Tänään mentiin Hannan kanssa aamulla tallille ja hiihtoratsastettiin Limpulla ja Leksalla. Mentiin ensin Limpulla, Hanna ratsasti ja minä hiihdin. Käytiin kolmesti hiittisuoralla ja kaatuin vissiin 3 kertaa.. Siellä oli pikkusia hyppyreitä niin menin sitten niistä ja yhesti kaatuin ja jalkani jäi kii niihin naruihin, en huomannu ja nousin ylös ja lähettiin liikkeelle niin kaatuin hienosti ku naru oli ns. lassonnut jalkani. Hanna myös tippui kerran Limpun selästä kun Limppu säikähti oravaa. :D
No vaihettiin sitten hevosta ja nyt minä ratsastin ja Hanna hiihti. Leksalla oli pikkusen virtaa ja se vähän kuumu ja oli ihan tohkeissaa, vissiin ku paine tuli rintaan niin luuli olevansa kärryjen edessä.. Käytiin pari kertaa hiittisuoralla ja Hanna kaatu ainakin kerran. Leksa meni yhdellä suoralla aivan hillitöntä vauhtia, Hannaaki jo alkoi pelottaamaan..
Kummallakin hepalla tuli hiki niin laitettiin ne fleeceloimet päällä karsinaan syömään heinää ja porkkanaa. Syötiin itsekkin siinä välissä.
Syönnin jälkeen mentiin sitten käyttämään heppoja kävelyllä maastossa, vähän palauttavalla kävelyllä. Pistin Leksalle toppaloimen päälle kun se oli vielä vähän märkä. No lähettiin sitten maastoon taluttamaan Limbeä ja Leksaa. En ole ennen käynyt Lekun kanssa taluttaen maastossa, jos sitä kertaa ei lasketa kun tipuin sen selästä maastossa (ilman satulaa) ja en päässyt takaisin selkään ja jouduin taluttamaan kotiin, niin otin varalta kettinkiriimunnarun mukaan. No eipä hepat sanonu mitään köpötteli vaan vieressä aivan mielissään. Mulla oli otsalamppu päässä kun oli jo vähän pimeää, onneksi Leksa ja Limppu ei pelkää ledi.valoja, kun käydään talvisin aika paljon piemällä maastossa. 
Tästä päivästä ei ole kuvia, kun en muistanut ottaa kameraa mukaan.

1 kommentti:

  1. Hienoa Veronica, että olet aloittanut blogin pitämisen -niinä kertoina, kun sinua ei kotoa tapaa niin tietää minkä parissa aikaasi vietät. Heppailu on vienyt sun sydämen jo pikku tyttönä ja nyt purat sitä jo blogiin. Näin sitä voi olla "teinileenan" elämässä mukana monin eri tavoin. Kiitos tästä tavasta <3

    VastaaPoista