perjantai 6. tammikuuta 2012

# 8. In my dreams

Eilen, torstaina Lekua oltiin aamulla yritetty kengittää, mutta se ei ollut antanut ensinnäkään karsinasta kengittäjälle kiinni. Ennen ei ole ollut kengittämisen kanssa ongelmia, mutta viime kerralla se oli säikähtänyt sitä telinettä johon kavio laitetaan ja nyt kengittäjän nähtyään ei ollut antanut karsinasta kiinni. Kun se oltiin karsinasta saatu ulos niin se otti lähdöt ja jätettiin sitten kengittämättä.. Ennakkoluuloinen hevonen.

Tää on aivan ihana biisi. <3

No illalla oli sitten taas tunti, mentiin jälleen koulua. Leku ei toiminut oikeen koko tunnilla, kokeiltiin nostaa sille oikeata laukkaa ilman puomia tms. mutta eipä nostanut. Itseltä paloi hermot hevosen kanssa jo heti alusta kun se ei edes viitsinyt yrittää, vika oli kyllä minussa. Mentiin aluksi loivaa kiemuraa ravissa ja siinä olisi pitänyt taivuttaa hieman hevosta, mutta.. Nojoo, aina ei vaan onnistu, ei edes joka kerta. Heppa oli silti lopussa ihan kiva kun tehtiin vasempaan nostoja, vaikkakin kiirehti vähän niissä, mutta muutama ihan kiva nosto tuli. Vielä kun saisi oman perseen pidettyä penkissä kiinni niin hevonenkin alkaisi takapäätään enemmän käyttämään. Helposti itse nousen ns. jalustimille seiosmaan ja hevonen ei sitten ollenkaan laske painoaan taakse.. Tällain pöljästi selitettynä. 
Niin tosiaan lopussa kun oli jo Leksakin ihan hikinen niin ravissa vähän myötäsi. Noi jännät kolmipalat ei oikeen sovi sille, pitänee nyt vaihtaa niihin vanhoihin niveliin, kun niillä toimi ihan hyvin. 
Me 10 vuoden päästä. :'D Ehkei ihan, mutta melkein! Tavotteita hei.
(c) Minä :)



Ja esteillä ollaan sit tällasia.




Tänään kävin sitten Haaparannassa, empä oikeestaan ostanut mitään Hööksistäkään. Limpulle ostin Hannan pyynnöstä sinikanttiset suitset, mutta empä muuta. Huomenna varmaan juoksutan Leksaa ja sit sunnuntaina jos hiihtoratsastais taas viimisen lomapäivän kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti