maanantai 30. tammikuuta 2012

11. Pakkaspäivä

Eilen, olin Hannan kanssa tallilla kokopäivän. Aamulla mentiin joskus 11 maissa tallille ja oli varmaan -25 'c pakkasta, mutta aurinko paistoi kivasti, joten kuvailtiin vähäsen. Kamerallani ei saa video (Canon EOS 1000D) joten saatte tyytyä pelkkiin kuviin. Tein myös äsken videon sunnuntaista. Käytiin joskus 13 aikaan maastossa Hanna Limpulla riimunnarulla ja päitsillä, ilman satulaa ja minä Leksalla ilman satulaa, mutta pietin vielä suitset päässä, kun Leksahan ei ole omani, joten olisi aika noloa jos se ois tiputtanu mut selästä ja päitsillä juossu kotiin. No ehkä joskus päästään Leksanki kanssa pelkällä riimulla maastoon.
Tehtiin Hannan kanssa iltatalli (tai siis mulla oli iltatalli, mutta Hanna aina auttaa mua ;))
Meidän tallin papparaisponi, Bensku (shetlanninponi, Limpun tarhakaveri) hankki itsensä irti tarhasta kun portti oli meillä puoliksi auki ku oltiin menossa hakemaan sitä sisälle, niin jolkotteli ite talliin, kun otettiin Pulla ja Ukkur sisälle päivällä. Siinä se pikkupallero juoksenteli isojen hevosten vierellä kun niitä talutettiin, katsoivat ne hevoset vähän ihmeissään et; "Hei, miks toi saa juosta vapaana?". Bensku odotteli sit pihalla nätisti heinäpaalin luona ja anto heti kii ku tultiin hakeen se sisälle.


Video sunnuntailta, kiitos Windows Movie Makerin niin rytmitykset päin... en osaa käyttää sitä, kun
tottunu Vegasiin, mutta siitä kaikki kokeiluversiot jo käytetty, sais nyt ostettua sen tai sit jos joku kiltti kertois
miten sen sais "kräkättyä"? :)

2 kommenttia:

  1. Alan kohta epäilemään, että sulla kasvaa hevosen häntä -niin reippaasti sitä vaan hoidellaan pakkasista huolimatta hommat. Hienoa sitoutumista!

    VastaaPoista