torstai 21. kesäkuuta 2012

Pari muuttujaa~

Palataanpas hetkeksi aikaa viime syksyyn, Helsinki International Horse Show'hun. Varmasti olemme sen tapahtumankin jälkee tuskailleet; "Miksi mä en osaa?!", "Miksi mä tipun aina?!", "Haluisin olla huippu, en koskaan tippuis!".

Näiden kuvin myötä voisin sanoa, että jos ajattelet, ettei huipuilla sattuisi virheitä, niin näissä kuvissa on kyllä nyt sattunut pari muuttujaa... Hmm...
Huippuratsastajien hevoset eivät ikinä pyydä ratsastajaa jalkautumaan kesken esteradan ja nehän pysyvät paikoillaan kun ratsastaja nousee selkään, kyllä! Eivätkä ne hevoset ikinä kieltele tai yritä esteestä ohi.. Eikä huippuratsastajat yritä tehdä banjaihyppyä hevosen selästä alas kesken kisojen, eiei. Ja vain puskahevoset joita ei olla koulutettu kunnolla pukittelevat ja hevosethan ei pukittele innostuessaan, niillä on epäsopiva satula, myös huippuhevosilla. 

Huippuratsastajat eivät ikinä päätä sukeltaa pää edellä hiekkaan, eivät koskaan!

Huippuratsastajathan osaavat pitää ohjista kiinni kun tippuvat. Heidän hevosensahan ei ikinä juokse maneesia ympäri kun ratsastaja on tippunut, ei tietenkääm!

Huippuratsastajien hevosethan ei ikinä kiellä?! Woot?



Älkää ottako tätä tekstiä vakavasti, huumorilla. Oli tylsää niin selailin oma ottamia HIHS kuvia ja löyty mukavia tilannekuvia. :D KAIKKI KUVAT SIIS (c) Veronica.


3 kommenttia:

  1. Hyvä muistutus kaikille niille, jotka eivät kestä pettymyksiä -huipullakin niitä on vaan vielä siedettävä ja tietenkin aina muistettava myös se, että kun olet tekemisissä elävän otuksen kanssa niin aina voi sattua ja tapahtua.

    VastaaPoista