keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Laiskuus iski ja kesäloma!

Olin viikonloppuna serkun luona kylässä, tarkoitus oli, että hän olisi tullut meille täksi viikoksi. Suunnitelmat kuitenkin hiukan muuttui ja katsotaan josko hän sitten joku toinen kerta tässä kesäkuussa tänne tulisi.
Viikonloppuna ratsasin serkun ponilla, Fuksilla. Vitsi se on huippu poni! Tosin aivan erinlainen kuin Leksa.
Siitä ratsastuksesta ei nyt ole oikein kuvia. Mutta käykää katsomassa lisää Fuksista ja serkkuni muista hevosista yllä olevasta osoitteesta (ja alkakaa lukijaksi ;]).

Maanantaina kävin ostamassa Leksalle uudet kengät, kun kengityksen piti olla eilen, mutta se siirrettiinkin täksi päiväksi. Kirjoitan seuraavaan postaukseen miten kengitys sujui. Maanantaina kävin kaatosateella maastossa yhden ravurin perässä (jolla mentiin kärryillä). Menin ilman satulaa ja Leksa oli muka vähän säikkynä. Mentiin aivan tosi rauhallinen lenkki, vain yksi pätkä ravia, muuten käveltiin. Kävin sitten vielä kentällä vähän tuuppailemassa, tosin Leksalla oli sen verran menohaluja ja itselläni meinasi mennä hermot, kun ei onnistunut niin menin sitten vaan varmaan jonkun 20 min siinä kentällä enään.

Ainiin, ollaan käyty nyt Hannan ja Limpun kanssa Leksalla, riimunnarulla ja päitsillä maastossa. Leksa säikähti kerran jotain aivan kummaa kun olin tullu maastossa alas selästä. Poni sitten juoksi irti metsässä ja Limppu lähti perään ja sai Hannan tiputettua. Leksa ja Limppu kumminki sitten pysähty vähän matkan päähän kun huudettiin niitä. Ootteli sitten nolona siinä että saatiin ne kiinni ja kumpikin vähän pahoillaan kun oli muka säikähtäny jotain tyhjää. Naarumuilla selvittiin vaan onneksi! Hannalla tuli tippumisesta haava jalkaan ja käteen, Leksalla takaseen pintanaarmu, jota hoidetaan nyt hyvin. Haava on alkanut parantumaan tosi hyvin.

Eilen menin aluksi hetken kentällä, mutta lähdettiin sitten vaihteeksi maastoon kun ei jaksanut kentällä hyöriä. Hanna ja Limppu tuli mukaan. Leksa ja Limppu on kyllä niiin hyviä kavereita. Kesken valkanki ne saattaa alkaa rapsuttelemaan toisiaan jos pitää odotella omaa vuoroaan. Joku päivä kokeillaan niitä irti kentällä kahdestaan. Samaan tarhaan niitä ei ehkä voi oikein laittaa, koska Leksa saattaa joskus olla vähän ilkiä toisille ruunille jos lähellä on muita tammoja. Se haluu pitää tammat ominaan. Mutta nämä kaksi on kyllä niin hyviä kavereita, että en usko että Leksa alkaisi hirviästi pomottamaan.

Tämä kuva onki ollut jo täällä bogissa. Limppu ja Leksa
Eilisesta jotaki kuvia, kun Hanna kuvasi kun kävin hakeen Leksan tarhasta. :D
Darling
Meille tuli tallille uusi poni, Darling. Kävin sillä eilen ratsastaan 2 kertaa. Aivan huippu poni, mutta pikkunen ja laiheliini vielä. :D

4 kommenttia:

  1. Ihana toi uusi poni ! :---)

    VastaaPoista
  2. Sul on tosi kivan oloinen blogi joten ryhdyin lukijaksi! Huomasin myös, että meillä on molemmilla samat etunimet:D
    Mutta, jään innolla seuraamaan blogiasi :)

    http://veronicanjaerkanblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo olenkin joskus käynyt katsomassa blogiasi, käympäs nyt uudestaan. ;)

      Poista