lauantai 9. kesäkuuta 2012

"Lahjattomat reenaa"



Viikko kulunut kesälomaa, ja tuntuu etten ole tehnyt oikeastaan juuri mitään. Ilma ei ole kovin suosinut, kylmää. Ärsyttää kun luvattiin muka helteitä alkukesäksi, mutta eipä ole näkynyt! (Ainakaan täällä Suomen navassa :'D)

Leksan kanssa ollaan oikeastaan vaan maastoiltu. Eilen ratsastin ihan kunnolla (lue: sillain miten muut ratsastaa joka päivä) Leksan läpi. Leksa on alkanut nykyään peitsaamaan aina laukan jälkeen. Ärsyttää. Pari ihan melko puhdasta siirtymää laukasta r a v i i n  saatiin, lopetin sit siihen. Ravissa oli ensin vähän kiire, mutta kyllä Leksa lopuksi sit ihan ok'sti rentoututui. + Leksa teki pari hyvää väistöä ravissa, kun lämpeni!


Leksa on ollut nyt aina välillä öitä ulkona, sään salliessa. Eilen jätin sen kuitenkin sisälle kun poika joutui käymään suihkussa reenin jälkeen kun tuli niin hiki, kun joutui kunnolla töihin. Tämä pikku ennakkoluuloinen "paskiainen" on nyt yhtäkkiä päättänyt alkaa pelkäämään hyönteismyrkkyä ja juoksee aina karkuun aivan paniikissa pullon nähdessään. Pitää sit ottaa se aina kiinni ennenku ottaa pullon esille. On se kumma kun aluksi se ei pelottanut ollekaan, mutta nyt se onki hirveän pelottava. :D


Ja Leku on rikkonut myöskin hööksistä ostamani kärpäsotsapannan. Se on jotenki saanu sen tarran, josta se panta kiinnitet''n toiselta puolelta päitsiin niin rikki... Kyllä se vielä jotenkin solmimalla pysyy kiinni.
Tarhamöllö.
Ton kärpäsotsapannan se on jo siis melkein rikkonut.
Tilasin Leksalle sellasen kärpäsmaskin, joka suojaa myös korvat, mutta se on tolle paksupäälle liian pieni. Se tarra ei mahu kiinni. Äitin pitäisi nyt lisätä vähän sitä tarrajuttua siihen, että menee punkerollekkin maski päähän.

Eilisestä ratsastuksesta ei ole kuvia, mutta on kuvia siitä kun ennen ratsastusta syöttelin vähän Leksaa meidän tallinpihalla olevalla mäellä.

Hoidin Leksan tuossa tallinpäädyssä, mutta se säikähti yhtäkkiä jotakin ja sai vetopaniikin. Sain kuitenkin ton riimunnarun nopeesti irti tosta telineestä niin Leksa rauhottui. Pöhkö poni. Sit se vielä myöhemmin säikähti kun otin kameraa laukusta. o___O


Laitan nyt vähän paremman kuvan Darlingistä, se on siis saksalainen ratsuponi. 
Ohan se jo saanut lihaa luiden ympärille. :)

Voisin tässä yrittää tedä joku päivä jonkunlaisen videopostauksen tai tallipostauksen, tai sitten ehkä postauksen tallin hevosista? Päättäkä te!

2 kommenttia:

  1. Jos vain mahdollista niin videopostausta olis kiva kattoo (: !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu yritän lainata joltain kameraa jolla saisi videota kuvattua. ;-)

      Poista