perjantai 30. maaliskuuta 2012

Haaparannan reissuaa

Käytiin viime lauantaina meidän talliporukan/seuran kanssa Haaparannassa. Kävästiin ensin Torniossa Lakkapäällä, siellä nähtin Jani-Petteri. Ostin sieltä yhden satulahuovan, Lami-Cellin turkoosin huovan.
En ymmärrä miksi huovassa pitää olla valkoinen toi sisusta? Sehän on maailman epäkäytännöllisin väri hevoshommiin ja muuhunkin. Nyt karvanlähdön aikaan tota huopaa en käytä, koska se olisi alta heti ihan likainen yms.



Sit Hööksiltä mun piti ostaa alunperin oliivikolmipala sillä omenan makusella jutulla. Niitä oli kyllä siellä mutta oli sit aika arvokkaat niin jätin ne toiseen kertaan. Sit ostin Leksan sinipunasiin oätisiin kuuluvan kärpäsotsapannan ja nahkapäitsiin sellasen valkoset pehmusteet niskaan ja turpaan. Leksa vaan heti sotki sen turpapehmusteen ja oli tarhassa tiputtanut sen niin..

Tiistaina oli kengitys ja Leksa käyttäytyi tosi hyvin. Laitan tässä nyt  Leksasta  uusia kuvia.



  Torstaina kävin tunnilla kun oli tullut uusi opettaja. Suoraan sanottuna tunti meni aivan perseelleen. Leksa vaan kaahotti kun oli niin paljon tuntilaisia ja itellä meni hemot ja en jaksanu ja mikkään ei sitten onnistunu. Ja kenttä oli rapakoita täynnä ja Leksa keksi, että pelkää vesilätäköitä.. Joo ei siitä tunnista sen enempää..

Eilen, perjantaina oltiin koulun kanssa laskettelemassa ja kävin sit illalla Hannan ja Pamsun kanssa maastossa Leksalla, meni ihan hyvin ei tehty mitään pitkää lenkkiä, maastot oli vähän huonona ja Pampsu vähän kompuroi ja läskipallero oli vähän arvaamaton.

<3:lla Veronica & Leso

3 kommenttia: