tiistai 3. tammikuuta 2012

# 5. pitkä postaus

Jouluaattokin oli ja meni ja lahjojakin tuli. Hevosaiheisia lahjoja oli uusi talviratsastustakki ja talviratsastuskengät.
Oltiin jouluna kotona, mutta meillä oli vieraita. Käytiin jouluaattoaamuna Hannan kanssa ratsastamassa ja tehtiin "joulumaasto", luntakin oli ihan kivasti niin tuli ihan joulufiilis, etelässähän ei lunta ollut. Puettiin Leksa ja Limppu poroiksi ja Hannan äiti oli tehnyt meille hienot tonttulakit.

Leksa sai joululahjaksi omenan ja kuivan leivan joka oltiin täytetty piparkakulla, sokerilla, omenalla ja porkkanalla.




MYÖHÄISTÄ HYVÄÄ JOULUA! :D




Uutena vuotena olin mummolassa, Kemissä ja käytiin kattomassa Kemin ilotulitusta. Tulin eilen (2.1.2012) pois mummolasta ja kun pääsin kotiin mentiin Hannan ja sen koiran, Karun, kanssa lenkille. Mulla oli enon koira, Luna mukana. Lunis ei oikein välitä Karusta, ärisee vaan jos tulee liian lähelle, "rakkaudesta se hevonenki potkii".
Tässä kuva Karusta ja Lunasta. Karu on siis saksanmetsästysterrieriuros ja Luna sekarotuinen.
Karu, toinen korva viipottaa pään takana. :D

Luna. :)








                






Eilen myös hiihtoratsastimme Limpulla Hannan kanssa. Ekaksi Hanna ratsasti ja minä olin suksilla. Mentiin aluksi tallinpihaa ympäri ja sen jälkeen mentiin hiittisuoralle. Oli jo pimeeää niin meillä oli lamppu mukana, laukattiiin hiittisuoralla sitten. Se oli aivan hullua kun ei suksilla nähnyt yhtään eteensä ku oli niin pimeetä niin ei osannut yhtään väistellä lumipaakkuja. Otettiin sitten vielä tallinpihassa ravia ja onnistuin sitten siinä kaatumaan. 
Vaihettiin sitten että minä ratsastan ja Hanna suksille. Käytiin samanlainen lenkki hiittisuoralla ja kun otettiin laukkaa niin Hanna onnistu sitten kaatumaan siellä pimeessä... :D Ei kuitenkaan tainnu kovin paljon sattua. 

Tänään sitten klo: 16.00 kirkkoon ensimmäiseen riparikokoontumiseen... booooooring.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti