tiistai 22. toukokuuta 2012

Hyppelyä ja muuta "mukavaa"

Laitan tähän alkuun vähän hyppykuvia, kun hyppäsin yks päivä Leksalla, reenattiin mukamas äimiskän harjotusesteisiin, mutta eipä päästy sinne kun satula jolla menin vähän aikaa Lesolla niin kavennettiin eikä enää käy Leksalle. Nyt ollaan siis taas ilman satulaa.. 



Ainut hyvä hyppy tolle esteelle.

Sukellus.... 

Tän hypyn jälkeen lensin...... saa nauraa.

Vois toki opetella myötäämään.

Ei saa nauraa mun pro ilmeille.


Tiukka etukeno ja meitsin ja ponin ilme 10++.


Noi hyppyelyt meni muuten ihan hyvin, mutta ton yhen itsemurhahypyn jälkeen lensin. Mentiin siis sarjana tota vihreetä sateenkaarta ja punasta porttiokseria ja väliin PITI tulla 2 laukkaa, mutta Leksa tempaski sen 1 laukalla ja otti aivan järkyttäviä hyppyjä välillä tolle portille ja ite en päässy niihin loikkiin mukaan.

Nyt ollaan lähinnä vaan maastoiltu ilman satulaa ja välillä oon yrittäny käydä kentällä vääntämässä mutta, eipä se ilman satulaa oikein onnistu... Ainakaan jos yrittäis hevosta kunnolla ratsastaa. Jos nyt lähtis vaikka liinassa juoksuttaan ja ottais kameran niin yritän päivitellä ahkerammin tänne blogiinkin. 

Ainiin, Leksan ruokaan on nyt lisätty valkosipulia (tai oikeestaan siitä on jos aika kauan. :3), eli Leksan iltaruoka on nyt tällainen: 
n. ½ litraa kauraa
20 ml Chevinal Plus
2 rkl jauhemaista valkosipulia
1 tl suolaa
1 dl kivennäistä

ja aamuruoka:
½ litraa kauraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti