lauantai 17. joulukuuta 2011

# 2. Koulutuntia.


Torstaina 15.12. olin koulutunnilla Lekulla, meidän lisäksi siinä oli vain yksi ratsukko; Hanna ja Limppu.
Tehtiin kaheksikkoa ensin koko kentällä ja lävistäjille siirtymä käyntiin ja 3 askelta käyntiä, päätyihin vielä pääty-ympyrät. Leksa oli tosi kankee, eikä taipunut juuri ollenkaan koko tunnilla. Itellä meinas käsistä voimat loppua, kun toinen ei voinut yhtään myödätä... Tehtiin myöskin sitten pienempää kaheksikkoa niin että jaettiin kenttä kahteen osaan, toisella uolella oli Hanna ja Limppu ja toisella minä ja Leksa. Muutaman askeleen ajan leksa meni ihan nätisti muodossa, mutta muuten sähelsi vaan pää pilvissä. Käynnissä se taipu ihan hyvin. Laukkaa ei menty ollenkaan, koska kenttä oli tosi sohjonen, eikä meillä sitä maneesia ole..

Tunnin jälkeen mulla oli hiki, hevosesta puhumattakaan. Oli tosi kiva tunti, vaikka itellä ei ihan putkeen mennytkään. Tein sitten iltatallin ja menin Hannan kyydillä kotiin.

Perjantaina en tehnyt iltatallia, kun enin mummolaan, jossa oli enoni koira Luna. Luna on sekarotuinen pikkukoira, siinä on kääpiösnautseria, kääpiöpinseriä ja jotain terrieriä. Kuvia ei ole tunnista, mutta laitan nyt tähän muutaman vanhan kuvan Lekusta ja sitten yhden kuvan Lunasta. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti